Bonellia viridis Rolando, 1822

AphiaID: 110363

.

Biota (Superdominio) > Animalia (Reino) > Annelida (Filo) > Polychaeta (Classe) > Echiura (Subclasse) > Echiuroidea (Ordem) > Bonelliida (Subordem) > Bonelliidae (Familia) > Bonellia (Genero)

A carregar dados...

Estatuto de Conservação

Sinónimos

Bonellia fuliginosa Roland, 1822

Referências Internacionais

additional source Hayward, P.J.; Ryland, J.S. (Ed.). (1990). The marine fauna of the British Isles and North-West Europe: 1. Introduction and protozoans to arthropods. Clarendon Press: Oxford, UK. ISBN 0-19-857356-1. 627 pp. [details]

additional source van der Land, J. (ed). (2008). UNESCO-IOC Register of Marine Organisms (URMO). , available online at http://www.marinespecies.org/urmo/ [details]

additional source van der Land, J. (2001). Echiura, in: Costello, M.J. et al. (Ed.) (2001). European register of marine species: a check-list of the marine species in Europe and a bibliography of guides to their identification. Collection Patrimoines Naturels, 50: pp. 178 [details]

additional source Murina, Vantsetti. List of Echiura. [details]

original description Rolando, L. (1822 (1821 volume)). Description d’un animal nouveau qui appartient à la classe des Echinodermes. Memorie della Reale Accademia delle Scienze di Torino. 26: 539–556., available online at http://biodiversitylibrary.org/page/7654143 [details]

additional source Rolando, L. (1822). [Reprinted] Description d’un animal nouveau qui appartient à la classe des Echinodermes. Journal de Physique, de Chimie et d’Histoire Naturelle. 59: 49-58., available online at http://biodiversitylibrary.org/page/6176555 [details]

additional source Hayward, P.J. & J.S. Ryland (Eds.). (1990). The marine fauna of the British Isles and North-West Europe: 1. Introduction and protozoans to arthropods. Clarendon Press: Oxford, UK. 627 pp. [details]

Última atualização: 28 Out. 2018
Gerar PDF

O texto desta página é disponibilizado nos termos da licença Creative Commons - Atribuição 4.0 Internacional (CC BY 4.0); pode estar sujeito a condições adicionais, para mais detalhes consulte os Termos e Condições.